Boliger til salg

Drømmer du om at købe bolig i Lemvig Kommune? Så er der godt nyt! Boligpriserne i kommunen er blandt landets billigste målt på gennemsnitlig kvadratmeterpris. Det viser en undersøgelse fra Boliga for juni 2023. Det betyder, at du får væsentligt mere bolig for pengene her. Det giver selvsalgt et højere rådighedsbeløb, som du i stedet kan bruge til at forsøde tilværelsen på andre måder. 

Måske har du en drøm om at arbejde mindre og få mere tid til dine børn? Måske vil du have flere gode oplevelser med familien, rejse mere, købe en ny flot bil eller noget helt andet? Uanset hvad du drømmer om, kan de lave boligpriser her i kommunen være med til at gøre det muligt. 

I Lemvig Kommune er der boliger for en hver smag, uanset om du vil bo i byen med udsigt til fjorden, i en af de mange skønne landsbyer eller på landet tæt på skoven eller kysten. På boligsiderne Boliga og Boligsiden kan du se, hvad der er til salg i Lemvig Kommune lige nu. 

Du kan også blive klogere på boligmarkedet i Lemvig Kommune ved at tage kontakt til de lokale ejendomsmæglere eller besøge deres hjemmeside. Nedenfor finder du kontaktoplysninger og links. 

Ejendomsmæglere

EDC Lemvig/v. Lars Kynde Lyng 

Vestergade 26
7620 Lemvig

Tlf.: 6133 2086
laly@edc.dk 

Læs mere på EDC's hjemmeside her

Nybolig Lemvig 

Vestergade 25
7620 Lemvig

Tlf.: 9782 1800
7620@nybolig.dk

Læs mere på Nybolig Lemvigs hjemmeside her

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen 

Vestergade 31
7620 Lemvig 

Tlf.: 9782 2900
lemvig@johnfrandsen.dk

Læs mere på John Frandsens hjemmeside her