Efterskoler

Vi har hele fem efterskoler indenfor kommunegrænserne. Der er helt sikkert en, som vil passe netop dig. I listen herunder kan du læse mere om hver enkel. 

 

Bøvling Idrætsefterskole

På Bøvling Idrætsefterskole er der plads til alle. Hovedprofilen er gymnastik. Der er linjefag i spring, teamgym, tumbling, dans, rytme, fodbold, surf, parkour, kreative fag og outdoor performance. Lille efterskole, flere lærere pr. elev og lærere med bopæl på skolen giver nærvær og et unikt fællesskab. Øget fokus på dig, dine kompetencer og din udvikling både indenfor idræt, bogligt og socialt. Efterskolen ligger i naturskønne Bøvlingbjerg tæt på Vesterhavet, Bovbjerg Fyr og Thorsminde. 

Høvsørevej 13
7650 Bøvlingbjerg
+45 97 88 55 00

Læs mere om Bøvling Idrætsefterskole 

 

Fenskær Efterskole

Fenskær Efterskole er en praktisk, musisk og prøvefri specialefterskole i Nr. Nissum for unge med særlige læringsforudsætninger – både socialt og fagligt. Vi tager udgangspunkt i de unges behov og potentialer.

Gennem et stærkt fællesskab med andre unge i et ligeværdigt miljø får eleverne mulighed for at gøre sig erfaringer, der kan styrke deres selvindsigt og livsmestring.

Vi har 99 elever, som er fordelt i elevhuse med elleve elever i hver – fire pigehuse og fem drengehuse.

Kollegievej 5b, Nr. Nissum
7620 Lemvig
+45 97 89 11 77

Læs mere om Fenskær Efterskole

 

Kongensgaard Efterskole

Kongensgaard Efterskole ligger i naturskønne Nørre Nissum mellem Lemvig og Struer med 80 elever fordelt i både 8., 9. og 10. klasse. Vi tilbyder fem linjer, der alle har fokus på den enkelte elevs personlige udvikling; E-sport, Performance, Sport & Outdoor, Medie & Design og Gastro. Når du begynder på Kongensgaard Efterskole, skal du vælge, hvilken linje du vil gå på. Via stærke relationer og høj faglighed arbejder vi hver dag for at skabe en solid ramme for eleverne.

Ringvej 80, Nr. Nissum
7620 Lemvig
+45 97 89 15 44

Læs mere om Kongensgaard Efterskole

 

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole er en efterskole med 9. og 10. klasse. Vi er beliggende i Vestjylland tæt på Holstebro – og tilbyder selvfølgelig afhentning i Holstebro og Struer.

Det er vigtigt for os, at alle elever får den bedste forberedelse til deres videre studieliv. Derfor arbejder vi hver dag på at tilrettelægge den boglige undervisning, så vi sikrer de bedste vilkår for den enkelte elevs faglige udvikling.

FEM SPÆNDENDE LINJEFAG

Du kan opdage nye interesser eller dyrke din yndlingssport i vores fem spændende og udfordrende linjefag: Design, Gymnastik, Fodbold, Håndbold og E-sport. Vi ved, det kan være svært at vælge blot ét linjefag, så hos os har du mulighed for at vælge linjefag tre gange årligt!

Lars Eriksens vej 15, Lomborg
7620 Lemvig 
+45 97 88 97 00

Læs mere om Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole

 

Nørre Nissum Efterskole

På Nørre Nissum Efterskole samles dygtige idrætsudøvere med musiktalenter, krea-piger, motor/metal-drenge og unge mennesker med mange andre talenter. Her er netop forskelligheden og muligheden for at udvikle sig selv og hinanden i centrum.

Uanset om det er en bold, en guitar eller noget helt tredje, man helst vil have i hånden, så kan man uden tvivl finde ligesindede på Nørre Nissum Efterskole, som ligger et stenkast fra Limfjordens sydside. Her er der nemlig brede muligheder for at udvikle sine talenter og samtidig prøve noget helt nyt. Den vestjyske efterskole er dermed en af de få, der arbejder med eliteidræt, som også har elever, der aldrig har en bold i hånden. Denne forskellighed er en styrke.

Kirkebyen 16, Nr. Nissum
7620 Lemvig
+45 97 89 10 04

Læs mere om Nørre Nissum Efterskole